

Board of Directors Conference Call May 16, 2021 10:00 AM PT AGENDA

Please join my meeting from your computer, tablet or smartphone. https://us02web.zoom.us/j/86719888121?pwd=TnZGbDEyVy9nNWpQaU5HY0tRdkkrQT09

Meeting ID: 867 1988 8121 Passcode: 011377

Dial by your location: +1 301 715 8592 US (Washington DC) +1 312 626 6799 US (Chicago) +1 346 248 7799 US (Houston) +1 669 900 9128 US (San Jose)

Guests: Sarah Rossetti Collins (25 X 5 – 2022 and beyond) DEI Task Force members (DEI TF Report)

10:00 AM ET CONVENE

	I.	Welco a.	me and call to order Disclosure of any Conflicts of Interest	(5 min)	Dykes		
10:05 AM	II.	Action	– Consent agenda	(5 min, p. 3)	Dykes		
10:10 AM	III.	Board a.	Chair's report CEO Update	(30 min)	Dykes		
10:40 AM	IV.	Strategic Items					
		a.	Governance Task Force	(30 min)	Dykes		
11:10 AM		b.	ACMI Membership Model Preliminary Discussion	(10 min) Melto	on-Meaux		
11:20 AM	BREAK						
	(15 mi	n)					
11:35 AM	Action	с.	DEI Task Force	(60 min, p. 30)	Bright		
12:35 PM		d.	Health Systems TF update	(15 min)	Nebeker		
12:50 PM	LUNCH (30 mi						

V.	Strategic Updates					
	a.	National Office update	(30 min, p. 176)	Greenwood		
		1) 1Q21 Financial update	(p. 180)			
		2) Baccalaureate Data Collection	(p. 194)			
	b.	Meetings update		Williamson		
		1) Virtual Informatics Summit 2021	. (15 min)			
		2) Virtual CIC 2021	(15 min)			
		AMIA 2021 Annual Symposium	(30 min)			
	с.	Education Committee – (25 X 5) 2022 and b	peyond (45 min)	Rossetti		
			<i>i</i>			
VI.	New b	usiness	(5 min)	Dykes		
VII.			(10 min)	Dykes		
	(board	members only, staff are excused)				
ADIOU	RN					
	VI. BREAK (10 min VII.	a. b. C. VI. New b BREAK (10 min) VII. Execut	 a. National Office update 1) 1Q21 Financial update 2) Baccalaureate Data Collection b. Meetings update 1) Virtual Informatics Summit 2021 2) Virtual CIC 2021 3) AMIA 2021 Annual Symposium c. Education Committee – (25 X 5) 2022 and b VI. New business BREAK (10 min) VII. Executive Session (board members only, staff are excused)	a. National Office update (30 min, p. 176) 1) 1Q21 Financial update (p. 180) 2) Baccalaureate Data Collection (p. 194) b. Meetings update 1) Virtual Informatics Summit 2021 (15 min) 2) Virtual CIC 2021 (15 min) 3) AMIA 2021 Annual Symposium (30 min) c. Education Committee – (25 X 5) 2022 and beyond (45 min) VI. New business (5 min) BREAK (10 min) VII. Executive Session (10 min) (board members only, staff are excused)		

For your information – upcoming events

- AMIA 2021 Virtual Clinical Informatics Conference May 18 20
- Board virtual meeting July 8
- Time to plan <u>AMIA 2021 Annual Symposium</u> October 30 November 3, Hilton San Diego Bayfront, San Diego, CA The board meeting and dinner– October 30, 10:30 am - 8 pm PT (*Early registration by August 12 and advance registration by October 7 (board members: register with discount code AMIA2021 to receive 50% discount off registration)*

2021 BOARD MEETINGS July 8 - 1:00-3:00 PM (EASTERN)
Oct. 30 (F2F held in conjunction w AMIA21 (San Diego)
Dec. 9 - 1:00-3:00 PM (EASTERN)
2021 EXECUTIVE COMMITTEE CALLS (1-3pm ET)

June 10 Sept. 9 Nov. 11