

AMIA BOARD OF DIRECTORS MEETING HILTON SAN DIEGO BAYFRONT Aqua 300, Level 3 7:30 AM PACIFIC AGENDA

- Seating arrangements will ensure social distancing.
- Face masks are mandatory. Those attending the meeting must provide their own face masks.

Invited Guests: 2022 Incoming Board members

Joe Hales, Cathy Ivory (HICC) Kenneth Goodman (Ethics of meeting locations) Atul Butte (Journals & Publications Committee) Moira Edwards, Marcie Peck (Ellipsis Member User Study) Adam Wilcox (Annual Symposium Highlights) Randi Foraker; Oliver J. Bear Don't Walk IV (pre-recorded) (DEI Committee) Peter Embi (Executive Session)

- 7:30 AM BREAKFAST
- 8:00 AM AMIA Board Team Building (60 min)
- 9:00 AM CONVENE

9:00 AM I. Welcome and call to order (20 min) Dykes A. Disclosure of any Conflicts of Interest

- B. Election results (publicly announced during the State of the Association)
- C. Recognizing outgoing board members for service
- D. Welcome 2022 board members
- E. Calendar reminder for 2022 board meetings (p. 2 of agenda)
- F. Orientation for new and returning board members (Jan. 13, 1-3PM ET)

9:20 AM	II. ACTION C	Consent agenda	(10 min, p. 3)	Dykes					
9:30 AM	III. Annua	al Symposium Highlights	(15 min)	Wilcox/Williamson					
9:45 AM BREAK (15 min)									
10:00 AM	IV. Strategic Discussions/Updates								
10:45 AM	ACTION A. B.	25 X 5 Proposal/Discussion Ethics of meeting locations	(45 min, p. 35) (60 min)	Rosenbloom Dykes/Goodman					

11:45 AM WORKING LUNCH

(Please take 15 and grab lunch. We will reconvene at 12:00 PM with the CEO update.)

Dykes

12:00 PM		C.	CEO Update i. Sponsorship Strategy ii. Policy Direction	(45 min) (p. 54) (p. 97)	Tolpegin				
12:45 PM		D.	National Office Report i. Ellipsis Member User Study ii. DRAFT 2022 Budget update	(written, p. 98) (25 min, p. 105) (20 min, p. 155)	Edwards/Peck Greenwood				
1:30 PM	ACTION	Ε.	DEI Committee	(15 min, p. 173)	Bright				
1:45 PM BREAK (15 min)									
2:00 PM	٧.	Component Updates							
		Α.	HICC Annual Review	(15 min, p. 194)	Hales/Ivory				
2:15 PM	ACTION	В.	B. Journal & Publications Committee Report (15 min, p. 196) But Neil Sarkar will be asked to recuse himself for discussion						
2:30 PM	VI.	Leadership Updates							
		A.	Chair and EC report Chair thoughts and year-in-review	(20 min)	Dykes				
2:50 PM		В.	Incoming Chair vision Board/Member Engagement	(15 min)	Jackson				
3:05 PM	VII.	New business and meeting assessment		(10 min)	Dykes				
3:15 PM	VIII.	Executive Session (with CEO)		(60 min)	Dykes				
4:15 PM	ADJOL	ADJOURN							

OUTDOOR RECEPTION

REMINDER: Please join Patti Dykes and Gretchen Jackson on the Sapphire Terrace, Level 4 for a cocktail reception immediately following the Board meeting.

2021 BOARD MEETINGS

Dec. 9 - 1:00-3:00 PM ET

2022 BOARD MEETINGS Second Thursday monthly (1 – 3pm ET unless otherwise noted) Jan. 13 (board orientation) Feb. 10 Mar. 20 (10am-5pm CT) (F2F in person at IS22 in Chicago, IL) Apr. 21 June 30 Sept. 8 Oct. 13 Nov. 5 (8am-4pm ET) (F2F in person at AMIA22 in Washington, DC) Dec. 8